Huszti Andrea, ISZOMM elnök: Pénzt kell adni az embereknek!

családi pótlék Huszti Andrea Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom Kádár János Terv minimálbér nyugdíj szocializmus
Huszti Andrea

 

A Kádár-korszakban a dolgozók ki tudtak emelkedni, jól tudtak élni, több lehetőségük volt a normális életre, mint most – mondta el Huszti Andrea az ISZOMM elnöke a Spirit FM-en tegnap.

Az Igen Szolidaritás elnöke azt gondolja, hogy a Kádár János tervvel sikert lehet elérni Magyarországon. Az ISZOMM egy modernkori szocializmust akar megvalósítani. A mai politikai elitek, sőt most már lassan 32 éve, a munkásokkal senki nem foglalkozik. Itt az idő, hogy a bérből és fizetésből megélő dolgozókra, munkásokra is odafigyeljen végre egy párt – szögezte le a párt elnöke.

Huszti Andrea kiemelte, hogy ezért is szorgalmazzák, hogy bevezetésre kerüljön Magyarországra a havi nettó 250.000 forintos minimálbér, a havi 50.000 forintos családi pótlék, illetve egy nyugdíjas se kaphasson kevesebbet mint 150.000 forint.

Elhangzott az is, hogy az ISZOMM párt listát fog állítani a következő választásra, mert be kell juttatni Magyarországot az Országgyűlésbe.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak