ISZOMM: „Az ún. ellenzéki előválasztásokon is a pénz az úr!”


Az ellenzéki előválasztást milliárdos oligarchák, kutyakomédiájának tekinti, amelyhez hamiskártyás nácik, haszonleső liberálisok és középutas megalkuvók segédkeznek – írja az ISZOMM friss sajtóközleményben.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom természetesnek tekinti, hogy az ellenzékinek mondott előválasztásokra az a két miniszterelnök-jelölt nem tudott becsatlakozni, akik mögött gyakorlatilag nincs közpénzekből finanszírozott szervezeti háttér.

A mélyen konzervatív Pálinkás József és az ultraliberális Ecsenyi Szilárd egyúttal azzal is szembesült – amivel jobban pénzelt versenytársaik majd csak később fognak – hogy milyen nehéz a baloldaliságtól idegen szárnyakkal álbaloldaliként repkedni.

A párt a szemfényvesztő cirkusz helyett a dolgozók életkörülményeire fókuszál, s törekvéseit a szeptember 11-én, a második Munkás Büszkeség Napján bemutatásra kerülő Kádár János Tervben összegzi.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak