Megint leáll a magyarokat nevetséges pénzért dolgoztató Mercedes

dolgozók Kecskemét Mercedes gyár termelés

 

A félvezető áramkör alkatrészek hiánya miatt leállítják a termelést a jövő héten – írja a mfor.hu.

A rastatti és a kecskeméti Mercedes-Benz üzemekben leállítják a termelést a jövő héten. Ezen a héten már leállították a termelést a brémai üzemben, valamint a singelfingeni üzem egyes részlegeinél. Arra a kérdésre, hogy hány alkalmazottat érint a jövő heti üzemleállás, a Daimler nem adott választ. Az országunkat érintő gyár a  kecskeméti pedig 4700 alkalmazottat foglalkoztat.

Az említett négy telephelyen már az elmúlt hónapokban is történtek üzemleállások az alkatrészhiány miatt.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Parlament a szarban

Számtalan politikai elemző gyakorta szórakoztatja olvasóit, hallgatóit, nézőit, miszerint az Európai Parlament egy magas habzású, de gyenge hatékonyságú intézmény, s gyakorlatilag semekkora befolyással nem rendelkezik