Szanyi szerint a csicska hatosfogat Orbán érdekében politizál

ápolók Huszti Andrea Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM országjárás Szanyi Tibor Székely Sándor

Szanyi Tibor megerősítette hogy a jelenlegi ellenzéki hatosfogat csicska, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje volt az ATV Start vendége.

Azt is elmondta Szanyi Tibor, hogy a parlamenti ellenzék kulcsfontosságú dolgokat folyamatosan megszavaz a kormánypártot segítve, a magyar emberek ellen. Elfogadhatatlannak tartja az ISZOMM párt alelnöke hogy a Jobbik a kormánnyal együtt megszavazta ezt az irgalmatlan homofób törvényt, viszont a többi ellenzéki párt csak jajveszékelt, viszont a Jobbik pártra egyetlen egy rossz szót nem említettek. Természetesen az ellenzéknek az lett volna alternatíva, mint Székely Sándornak a pártunk Országgyűlési képviselőjének, hogy a nem gombot kellett volna megnyomniuk a szavazáskor, erre az ellenzék elegánsan elszaladt.

De ennél talán rosszabb hogy tavaly megszavazták a Fidesszel együtt az egészségügyi dolgozók jogviszonyáról szóló törvényt is, majd most kimennek tüntetni hogy az ápolókat cserben hagyták. Szanyi hangsúlyozta, hogy 2016 júniusában ezek a pártok megszavazták a Fidesz felhatalmazási törvényét, amellyel pontot tesznek a Pegasus ügy végére, hogy Orbánék akármikor, akárkit lehallgathatnak.

Szanyi kapitány világossá tette hogy akivel szolidárisak kell hogy legyünk, azopk az ápolók, és ócska duma az ellenzék ígérgetése, hogyha kormányra kerülnek, akkor korrigálni fogják azokat, amiket a Fidesszel együtt csináltak.

Az Igen Szolidaritás Magyarországét Mozgalom a minimálbér érdekében egy nyári túrát hozott létre Székely Sándor vezetésével, egy országjárást, aki többek között  a párt elnökével Huszti Andreával járja a térségeket, és teljes mértékben pozitív a visszajelzés.

A nettó 250.000 forintos minimálbért, a nettó 50.000 forintos családi pótlékot, és a minimumnyugdíjat ami havi nettó 100.000 forint, illetve minden nyugdíjas kapjon havi nettó 50.000 forintot, mert ennyiből lehet megélni ma Magyarországon, és ez az átlagos közép-európai szint.

Sajnos az ellenzéknek az ajánlatai, a kormányfő ígért 200.000 forintos minimálbér alatt van. Az ISZOMM -ra adott szavazatok pontosan a legjobban érvényesülő szavazat, ugyanis ha a mi pártunk bejut az Országgyűlésbe azzal az 5% -al ami a küszöb, igenis tudunk úgy manőverezni hogy a nagy dolgokat ki tudjuk pofozni a többiekből, és nem mi nem ígérjük hanem kitűztünk.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak