Székely Sándor országgyűlési képviselő nemmel fog szavazni holnap a szexuális identitást a pedofíliával összemosó kormányzati törekvésre

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM pedofília szabadságjogok Székely Sándor szexualitás

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom felkéri országgyűlési képviselőjét, Székely Sándort, hogy a pedofíliát és a szexuális identitásokat provokatív módon összemosó törvény szavazásán vegyen részt, és amennyiben a két kérdéskör addig nem válik ketté, úgy az egész törvényt szavazatával utasítsa el – olvasható a párt mai közleményében.

Az ISZOMM meggyőződése, hogy a pedofília, mint társadalmilag tűrhetetlen magatartás minden lehetséges eszközzel üldözendő, amit erőteljes konszenzus övez világszerte.

“Ettől teljesen független a szexuális orientáció és/vagy identitás kérdése, ami pedig az emberi szabadságjogok világába is tartozik, tehát ekként kezelendő”.

Székely Sándor lapunknak megerősítette, hogy nemmel fog holnap szavazni a törvényre.

A Fidesz erős képmutatása és kettős mércéje közepette egy elfogadhatatlan törvényt terjesztett elő. Országgyűlési dimenzióban az elfogadhatatlanság kifejezésére szolgál a “nem”-mel való szavazás. Egyes képviselők előre meghirdetett távolmaradása a választópolgárok cserbenhagyásával egyenértékű. A képviselők ugyanis képviseletre kaptak mandátumot.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak