Székely Sándor: „Mindenkinek legyen biztos lakhatása és hozzá tudjon jutni egészségügyi ellátáshoz”

autós tüntetés Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM május 1. Székely Sándor

Székely Sándor, független országgyűlési képviselő volt az ATV reggeli start vendége, ahol többek között a május elsejei autós tüntetésről és a 250 ezer forintos minimálbéremelésről beszélt. A műsor vendége volt még Varga Zoltán, a DK politikusa is.

Székely elmondta, hogy az ISZOMM a Fidesz ellenzéke, a regnáló kormányt szeretné leváltani. A politikájának központjában az emberek állnak, amit szocializmusnak hívnak. Legyen nettó 250.000 forint a minimálbér, 50.000 forint a családi pótlék és 50.000 forint a nyugdíjasoknak a havi korpótlék.

Járványhelyzet miatt az Igen Szolidaritás autós tüntetést szervez a Hősök terére május 1-én. A kormány egy ilyen világjárvány alatt képes volt olyan egészségügyi törvényt hozni, aminek az lett a következménye, több ezer egészségügyi szakdolgozó hagyta el a pályát – emelte ki Székely.

„Értük és a magyar dolgozókért tüntetne az ISZOMM május 1-én.”

Az Igen Szolidaritás azzal az ambícióval lépett a porondra, hogy felszámolja a szociális válságot. A párt el szeretné célkitűzése 250.000 forintos nettó minimálbér és lehessen megélni egy 8 órás munkából.

„Az Igen Szolidaritás azért dolgozik, hogy eltudja érni azokat az célokat, amiket kitűzött a programjában. Mindenkinek legyen biztos lakhatása, hozzá tudjon jutni az egészségügyi ellátáshoz. Tudjon tanulni, pihenni, egy nyugdíjasnak ne azon kelljen gondolkozni, tud-e hónap végén parizert venni, hanem hogy hova utazzon és a nyugdíjas éveit békében tölthesse.”

Székely Sándor kijelentette: „Azért akarunk egy baloldali frakciót, legyen, aki képviseli az emberek érdekét a magyar országgyűlésben.”

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Újabb családot gázoltak el zebrán

Brutális videót tett közzé a Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség egy balmazújvárosi balesetről. Egy édesanya gyerekülésben vitte át a gyermekét biciklivel, amikor elütötte őket egy figyelmetlen autós