Kovács Alex Gábor lemosta Juhász Pétert az előválasztás helyett megtartott 5. kerületi vitán


A tét nagy az 5. kerületben, mert a Fideszes polgármester Szentgyörgyvölgyi kihívója, a kerületi civilek jelöltje Kovács Alex Gábor mellett bejelentkezett az örök vesztes, életében eddig minden választást elbukó Juhász Péter.

Juhász a parlamenti ellenzéki pártok jelöltjeként újra a vesztes oldalra állt, szépen kihátrált az előválasztásból azzal az indokkal, hogy egy már legyártott online választási rendszerbe szálljon be Kovács milliókkal, ami egy zsarolás volt, ép ésszel felfoghatatlan.

Az is izgalmas, hogy előválasztásra nem is nagyon van szükség, hiszen egy friss kutatás számai szerint 30 százalék Kovács Alex Gáborra, a Tiéd a Belváros nevű helyi frakció vezetőjére, míg 23 százalék Juhász Péterre, a DK-Momentum jelöltjére szavazna – derült ki a ZRI Závecz Research reprezentatív felméréséből.

Tegnap Juhász Marcika leültette a feleket videós blogjába, már a beköszönő két percben világossá lett, hogy Juhásznak nincs elképzelése a kerületről, csak a pártok által legyártott érdekek menten gondolkodik, és végig puffogtatta paneljeit. Kovács Alex próbált a kerületről beszélni, konkrét esetekkel is készült amin Juhász csak felhúzta magát, többször a sodrából is kijött, ahogy már megszokhattuk.

Juhász Péter be is ismerte közösségi oldalán, hogy nem volt felkészülve a vitára:

Igen, sajnálom, hogy nem voltam felkészülve az origo szintű hazugozásra, és elvesztettem a türelmemet.
Én úgy mentem, hogy szakpolitikaról beszélgetünk, a kerület ügyeiről.

Majd személyeskedett tovább, jó liberálishoz méltón:

Bár a kollaboráns szót nem használtam, mindenki döntse el, hogy aki az önkormányzat pénzét nyúlja le, az mi.

az egyik kommentelő foglalta össze a lényeget:

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak