Kezdődik a tavaszi szünet, Rákay Kálmán nem számolt azzal, hogy a harmadik héten nem fogják megnézni a Petőfi-filmet iskolások


Nagy a baj a Petőfi-filmmel, a kivezényelt gyerekeken kívül nem érdekel senkit az igénytelen történelemhamisító kalandfilm. Mint mi is megírtuk magyar film nézettsége ekkorát még nem zuhant, mint a Most vagy Soha.

Rákay Kálmán a határontúli adatokkal próbálja meg kozmetikázni a nézettségi adatokat, amiről tudjuk, hogy erdélyi iskolásokatis visznek a bemutatókra, kár, hogy lévelben nem lehet megnézni a filmet, akkor még hozzá tudna tenni pár százezret az örökké nézószámtévesztő egymillióan vagyunk Kálmán.

A film rossz, ezért nem nézik az emberek. Ez az igazság!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak