Izrael bejelentette a szárazföldi offenzívát

Izrael

Daniel Hagari, az izraeli hadsereg szóvivője bejelentette, hogy fokozták a légicsapásokat a Gázai övezetben, a szárazföldi erők pedig még péntek este kiterjeszthetik a tevékenységüket.

Az utóbbi napokban a hadsereg szárazföldi erői korlátozott támadásokat hajtottak végre a palesztin területeken. Péntek estére a Gázai övezetben szinte teljesen megszűnt az internetelérés. Gázaváros lakóit pedig ismét felszólították, hogy dél felé hagyják el a várost Times of Israel

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Külföld

Új kutatás: pénteken vétek dolgozni

A péntek délután a munkavállalói termelékenység mélypontja – derül ki a Texas A&M Egyetem szakembereinek új vizsgálati eredményeiből.
A korábbi kutatások, amelyek zt a kérdést vizsgálták,