Egy üveg vodka miatt állt le a vasút Zalaegerszegen


Vádat emeltek egy ötven éves felőrajki forgalmista vasutas ellen, aki tavaly karácsonykor munka közben rúgott be és aludt el. A férfi állapota miatt nem tudta kezelni az állomás biztosítóberendezéseit, ami miatt a Szombathely és Pécs között közlekedő vonatok másfél óráig nem tudtak áthaladni a zalaegerszegi vasútállomáson – írja az MTI.

A férfi még a tavaly karácsonyi műszakjába érkezett egy üveg vodkával, amit a munka felvétele után nem sokkal megbontott, és néhány óra alatt elfogyasztott. Az itallal kiütötte magát és mély álomra szenderült.

A két várakozó vonaton ülő vasutasok hosszú időn keresztül próbálták hívni kollégájukat, de nem tudták elérni. Ezért egy ponton a rendőröket hívták ki, akik a forgalmistát az állomás forgalmi irodájában találták meg, erősen ittas, alvó állapotban. A rendőrök felébresztették, intézkedni próbáltak vele szemben, de a férfi intézkedés közben újra elaludt. A vonatok végül másfél óra késéssel tudtak továbbhaladni.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak