Magyarország haldoklik!


Lehet, hogy csak számomra érthetetlen az, ami politikai területen folyik országunkban. Érthetetlen a gőgös idiotizmus ami a parlamentben terjed és az is, hogy mennyien fogékonyak erre az emberek.

A mértéktelen hazugságokra melyek elhagyják akár a kormánypártok, akár a parlamenti ellenzékek száját. A miniszterelnök békét és egy összetartó erős népet kíván összehozni, legalábbis gondolati szinten. Ehhez képest cselekedeteivel és szavaival folyton riogatja, fenyegeti, idiótának nézi az ország apraját – nagyját. Itthon Brüsszelezik, Sorosozik, Gyurcsányozik, migránsozik és a béke fontosságáról papol.

Eközben húzgálja a kínaiak, az oroszok, az ukránok és az EU bajuszát. Mindeközben itthon mindent megtesz, hogy minél több fiatal elhagyja az országot. Tönkrevágta a szakszervezeteket, az egészségügyet, az oktatást. Közbe idehozza a különböző mega-giga gyártókat munkahelyteremtés címén. Úgy, hogy képtelenség magyar munkavállalókkal feltölteni ezeket a munkahelyeket, már csak abból az okból is, mert Magyarország népessége elöregszik. Cserében nincs szakmunkás és mérnökképzés.

De nem gond nekik semmi ezért úgy döntenek, feltöltik ezeket a munkahelyeket vendégmunkásokkal kik az úgynevezett fejlődő országokból érkeznek. A hozzánk, de érkező olcsó munkaerővel pedig letöri a hazai már eddig is a béka feneke alatt lévő béreket. Eközben OV azt hajtogatja, hogy ideje lenne a béreket emelni. Vagy én vagyok hülye, vagy a tükör görbe?

Eközben az állítólagos parlamenti ellenzék közül egy két párt már a vendégmunkás bűnözéssel riogatja az embereket és próbálja még jobban megosztani az országot.

Itt szeretném megjegyezni, hogy nincs olyan, hogy migráns, vendégmunkás, fehér, fekete vagy bármilyen bűnözés. Csak bűnözés van!

Ennek felszámolása a kormány a bíróság és a rendvédelem együttes feladata. A kormány, mint jogalkotó, a bíróság, mint jogalkalmazó, a rendvédelem, mint jog végrehajtó szerepet tölt be. De mint tudjuk, a fejtől büdösödik a láb.

Eközben senkit nem érdekel, hogy az emberek élete folyamatosan romlik. Romlik a mentális, a testi, a lelki egészségük. Romlik az erkölcs, a szolidaritás, az empátia. Mindenki csak a saját problémájával és gondjaival van elfoglalva. Köszönhetően annak, hogy a kormány nem a saját dolgával foglalkozik, hanem az emberek életébe avatkozik inkább be lépten nyomon. Ebből is látszik, hogy rohadtúl nem ért ahhoz, ami a feladata lenne.

A környezetvédelem fontosságáról beszélnek, meg hogy minnél több megújuló energiaforrást kell használni. Közben olyan vállalatoknak engednek „zöld” utat, amelyek nem csak hatalmas energiaigényük van (főleg víz), de még a környezetterhelésük is nagy.

Az ország vízgazdálkodása a béka segge alatt van legalább fél méterrel. Az egykor édesvízben gazdag ország mára lassan már sivataggá válik. Lásd Duna-Tisza köze a homoki hátság ahol 30 évvel ezelőtt mg halászatból is meglehetett élni, de mára már a gyomnövény sem él meg benne nemhogy termeszteni lehessen benne bármit is. De elmondhatja magáról az országunk vezetése, hogy van egy 300 éves terve amit a mai napig sem tudott, vagy akart megvalósítani.

Ha ez így és ebben az ütemben folytatódik, akkor egy évtized múlva a következő járvány neve éhenhalás lesz.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

A franciák csak félig viccelnek

Immáron sokadjára történt Franciaországban, hogy a szavazópolgárok játszásiból megtolják a szélsőjobbot, majd a mindent eldöntő második fordulóban helyre is teszik. Budapestről nézve ez elég bizarr