Együtt vízitúráztak rendőrök, mentősök és tűzoltók


Tizenegyedik alkalommal szerveztek közös vízitúrát a körmendi rendőrök, mentősök és tűzoltók.

A közel negyenfős vízitúracsapat tagjai a körmendi Bárkaháznál találkoztak szombat reggel. A főszervező, Sibinger Tamás, a Körmendi katasztrófavédelmi Kirendeltség „A” csoportjának tűzoltója a Vaol.hu-nak elmondta: minden évben összejönnek egy közös evezésre a mentős, tűzoltó és rendőr kollégákkal, idén több barát és családtag is csatlakozott a rábai túrához.

Nemcsak helyiek vesznek részt a vízitúrán, vannak vendégeink Veszprémből, sőt egy főorvos barátunk is tiszteletét tette nálunk Szentendréről. Örömteli, hogy vannak olyanok, akik egyik túráról sem hiányoztak az elmúlt tizenegy év során. Ezek a kollégák – lehetőség szerint – mindig úgy intézik, hogy a közös vízitúra napján szabadok legyenek – tette hozzá a főszervező.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak