Marosán elvtárs örök!


A kormány gazdasági minisztere tegnapi bizottsági meghallgatásán csúcsra járatta a cinizmust és a melósok kiröhögését. Nagy Márton – nevezzük csak meg – egyenesen azt állítja, hogy nem alacsonyak itthon a bérek. Nos, ennek minden statisztika is ellentmond, de ellentmond ennek a mi érzésünk, a mi zsebünk is.

Egészen elképesztő, ahogy ők milliós fizetések és luxusautók, luxuslakások és luxusnyaralóikból kiböfögve bántják a dolgozókat!

Konkrétan azt állítja a miniszter, hogy nem a bérek nagysága a lényeges, hanem hogy mit veszel belőle. Megmondjam? Semmit! 100%-os kaja drágulás, az albérlet megfizethetetlen, hitelt nem kapsz lakásra ilyen szar fizu mellett!

Ahogy Marosán elvtárs vágta a dolgozók képébe anno, hogy: „nem a zsömle kicsi, a pofátok nagy!” Évtizedekkel később egy miniszter újra ezt vágja képünkbe…

Botrány!

Via Telex

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Nyakas parasztok csatája

Tavaly többen jókat nevetgéltünk az amerikás MZP-n, amikor a Magyarországon szokatlan, tengerentúli logikával akarta elmagyarázni, hogy mit kell csinálni a hazai problémákkal? Pedig szegénykének a

Vélemény

Quo Vadis NATO?

Magyar baloldali pártok (Európai Baloldal és az ISZOMM), valamint az Európai Balpárt (The Left) közös szervezésében egy izgalmas konferencia zajlott a hétvégén Budapesten, amelynek fővendége