Az egyházak a szabad szerelem hívei

Fotó: MTI

Ha a kormány nem csinált volna gigaricsajt a nemiség és a fiatalok viszonylatában, továbbá az egyházak nem nyelnék le sorban az iskolákat, akkor talán kevésbé lenne látványos, ahogy a vízprédikálás és a borivás keveredik a különböző felekezetek boszorkánykonyháiban. Így viszont hetente kerül reflektorfénybe, amint egyes egyházfiak abuzálják és bántalmazzák a diákokat, konkrétan szexuálisan.

Most éppen a Budapesti Ward Mária Általános Iskola, Gimnázium és Szakgimnázium körül áll a bál. Az egyik tanár ugyanis kicsit jobban belefeledkezett a Teremtő általa feltételezett akaratába, s egy 15 éves diáklányt vett szexuális érzékenyítés alá, ami boldog-boldogtalannak feltűnt, csak éppen az egyházi fenntartó nem észlelt semmit, a feljelentések és záporozó panaszok dacára sem.

Hasonlóképpen, Ferenc pápa közelgő látogatása alkalmával elmarad a Szentatya pannonhalmi találkozása a papi bántalmazások áldozataival, ugyanis a magyar beosztottjai addig mesterkedtek, amíg ez a programelem kiesett a lehetséges rendezvények köréből, így semmi nem veszélyezteti, hogy a hivatásos magyar katolikusok változatlanul érvényesítsék a szerelemmel kapcsolatos sajátos nézeteiket, amelynek lényege, hogy az ő bűneiket rendszerszinten megbocsátják.

bankski –

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak