Lapátra kerülhet Varga Judit


A Szócikk szerkesztőségének kremlinológiai következtetése alapján hamarosan felmentheti Orbán Viktor az igazságügyi minisztert, Varga Juditot.

Nézzük sorra miből lehet erre következtetni!

Az elmúlt bő 1 évben igen húzós nemzetközi és belpolitkai ügyek égnek rá Varga Juditra. Kezdődött mindez a „Pegazus-üggyel”, amikor is kiderült, hogy vélhetően az ő miniszteri aláírásával vehettek olyan kémszoftvert, amivel bárkit meg tudnak figyelni a mobiltelefonján keresztül. És mint a sajtóból ismert: a kormány bőven élt is vele.

Nem sokkal később arról csámcsogott a sajtó, hogy válni akart a miniszterasszony férje a tavaly tavaszi választások előtt, ám ezt „fentről” lekeverték, magyarán megtiltották nekik, hiszen nem hiányzott egy vaskos bulvártéma a választás előtt. Azóta megkapták az engedélyt, Varga (volt) férje már egy egy új hölggyel turnézza végig a sajtót. Akit feltehetőleg nem az elmúlt két hétben ismert meg..

Aztán érkezett a végrehajtói kamara fejének letartóztatása. A kamara elnökének kvázi a főnöke az igazságügyminiszter. Ebben a botrányban már az kiderült, hogy sok-sok milliárd lett zsebre téve végrehajtói kamarai szinte és Varga államtitkára, Völner Pál is szorgalmasan járhat bíróságra, mint vádlott. Őt 8 évvel kinálták meg, ha tárgyalás nélkül elismeri az ellene felhozott vádakat. Nem kis ügyről van szó…

Nem utolsósorban: nem jönnek az EU-s pénzek, pedig Varga Judit feladata lett volna, hogy a jogállamiság kérdésében szépen kiegyezzen Brüsszellel.

Ezt a feladatot sem teljesítette – egyelőre – Varga Judit. Nem áll jól a szénája és nem lepődnénk meg, ha még a nyári szünet előtt elengedé kezét a kormányfő.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak