El a kezekkel Nacsa Olivértől! Pottyondy Edinának nincs humora, hol vagy Anettka?


Van itt ez a nagy hiszti, hogy Nacsa Olivér azt mondta, hogy a nőknek nem való a humor, vagyis nincs nekik.

Persze az egyik humorista, aki úgy építette fel magát, hogy a terhessége után tönkrement haját egyszerűen, talán élőben leborotválta, kapott az alkalmon. Felvette a fekete inget és lehúzott pár bőrt Nacsáról. Jól jött neki az ingyenbuli, még Puzsér Róbert is elismerően nyilatkozott Hofi Géza szép nagy lábujjait nyalogató női humoristáról.

Nacsát persze meghurcolták, mert nem szabad általánosítani. Nem persze. Olyat sem szabad mondani, hogy az apa férfi, és az anya nő. Pedig ezek tények. Pottyondy Edina egyáltalán nem vicces anya, aki viszont nő. Arról is beszélt valahol, hogy imádja a faszt. Kedves Edina, minden nő imádja a faszt. Ha ezt nem tudod, akkor férfi vagy, egy aszexuális típus. Ha így van, akkor még lehetsz humorista. Amióta a dumaszínház üzemszerűen működteti a magyar humort, csak így érvényesülhetsz.

Pár videó címe a női humor büszke versenyzőjétől

  • Méhszáj live
  • Best of Kövér László
  • Mire élveznek az influenszerek

Ez a női humor 2023-ban címszavakban. 220 ezer feliratkozó nem tévedhet.

Pottyondi előadásán még nem voltam. A videóiból láttam részleteket, és nem sikerült eddig még nevetnem. Nincs az a szekunderszégyen érzés rajtam, inkább humortalan és unalmas. Vártam, hogy a valaha volt leghumorosabb magyar nőből, Anettkából kapjak valamit, de sajnos nem. Gyerekkorom Bach Szilviájával is beértem volna, de az sem sikerült. Lehet velem van a baj, nem tudok nevetni a nőkön, akarom mondani a nők nem viccesek, vagy nem viccelnek.

A beugró egy ilyen előadásra 4 és 6 ezer között mozog, jól él Pottyondy ebből, amiért jár neki a pöttyös labda.


  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Nyakas parasztok csatája

Tavaly többen jókat nevetgéltünk az amerikás MZP-n, amikor a Magyarországon szokatlan, tengerentúli logikával akarta elmagyarázni, hogy mit kell csinálni a hazai problémákkal? Pedig szegénykének a

Vélemény

Marosán elvtárs örök!

A kormány gazdasági minisztere tegnapi bizottsági meghallgatásán csúcsra járatta a cinizmust és a melósok kiröhögését. Nagy Márton – nevezzük csak meg – egyenesen azt állítja,

Vélemény

Quo Vadis NATO?

Magyar baloldali pártok (Európai Baloldal és az ISZOMM), valamint az Európai Balpárt (The Left) közös szervezésében egy izgalmas konferencia zajlott a hétvégén Budapesten, amelynek fővendége