Megunták a kopott zebrát, vettek egy vödör festéket és lefestették


Fekete-tenger partján fekvő Costinești városának egyik utcai árusa tavaly nyáron úgy határozott, nem várja meg a hatóságokat, vett egy vödör fehér festéket és csinált egy zebrát a boltja elé. Míg a művész alkotott, társa egy széket rakott az útra, hogy a forgalom más irányban haladjon és ne zavarják a zebra elkészítését.

A képsorokon látni, amint már vannak ott zebranyomok, ám azok is illegálisan kerültek fel, le is koptak, ezeket akarta a bolttulaj frissíteni. A helyiek szerint néhány éve bukkantak fel a csíkok először, szemmel láthatóan amatőr módon került fel a zebra, melyet természetesen nem tábláztak ki. A helyi rendőrség szerint nem érkezett bejelentés hozzájuk az illegális zebrával kapcsolatban.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Külföld Vélemény

Atomküszöb

Jelen sorok íróján kívül meglehetősen sok elemző felvetette már, hogy amennyiben az oroszok át tudják törni az ukrán védelmet, akkor a Nyugat szárazföldi erőkkel is