Törökországban fociznak a Fradi utánpótlásos gyerekek mintha mi sem történt volna


Egészen megdöbbentő, hogy a Ferencváros utánpótlás játékosait kint tartják Törökországban, és focizniuk kell, amikor a régió egyik legnagyobb katasztrófájával küzd Törökország.

Hiába, a pénz a tragédiában is úr.

A tegnapi napon még közös meccsnézéssel 🎥 hangolódtak ifistáink a törökországi edzőtáborban és együtt nézték a derbit. 💚🤍 Ma pedig már készülnek a holnapi találkozókra, ahol az U1️⃣9️⃣-es csapatunk, a Lokomotiv Moszkvával, U1️⃣7️⃣-eseink Fc Schaffhausennl, U1️⃣6️⃣ és U1️⃣5️⃣-ös korosztályunk pedig a Zenit csapataival mérkőzik meg.🔜

Facebook

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta