Megelőztük Bulgáriát, Magyarország az EU legkorruptabb állama


Magyarország az EU legkorruptabb állama, a Transparency International listáján. Románia és Bulgária is tisztább állam nálunk, Kelet-Timorral, Vietnammal és Burkina Fasó-val vagyunk egy szinten.

2020-ban csak Romániával és Bulgáriában hármas holtversenyben voltunk a legkorruptabbak, most már egyedül a mienk az első hely.

Magyarország 42, Bulgária 43, Románia pedig 46 ponttal áll az EU-lista végén, 180 ország közül a 77. helyen vagyunk, amivel pontosan egy szinten vagyunk Kuvaittal, Burkina Fasó-val, a Salamon-szigetekkel, Kelet-Timorral, Trininad és Tobagóval, illetve Vietnammal.

Tíz év alatt egyetlen ország sem rontott annyit a pontszámán, mint mi.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta