Dühösek a tanárok, kezdődik a sztrájk és lesz Szolidaritás napja is


Január 23-tól hét napig tartó országos sztrájknapokat hirdetettt meg a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), akikhez a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) is csatlakozott.
A PDSZ közleménye szerint az egy hétig tartó országos akció azzal záródik, hogy január 31-re, „az egy évvel ezelőtt lebonyolított figyelmeztető sztrájk évfordulójára” meghirdetik a Szolidaritás napját. Azt írják, csatlakozásra hívják a szakszervezeteket, civil szervezeket és az állampolgárokat.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Parlament a szarban

Számtalan politikai elemző gyakorta szórakoztatja olvasóit, hallgatóit, nézőit, miszerint az Európai Parlament egy magas habzású, de gyenge hatékonyságú intézmény, s gyakorlatilag semekkora befolyással nem rendelkezik