ISZOMM: A magyar iskolákban meggyötört tanárok didergő gyerekeket terelgetnek a nem-tudás árkaiban

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom szilárdan a tiltakozó pedagógusok, diákok és szülők pártján áll, akik következetesen nyomás alatt tartják a kormányzatot az oktatásban kialakult mélypontok felszámolásáért – írják közleményükben.

Az ISZOMM egyetért a tiltakozókkal, mert bár a magyar közoktatás nyilván kerülhet még rosszabb állapotba is, de a mai helyzet ma már fényévekkel az adófizetők elvárásai alatt van. A pedagógusok átlagos bére a diplomás szint felét sem éri el, az iskolák alulfűtöttsége hovatovább a tanulók egészségét veszélyezteti, s az oktatás általános minőségi színvonala igazi békaperspektívába süllyedt.

A magyar iskolákban meggyötört tanárok didergő gyerekeket terelgetnek a nem-tudás árkaiban.

A jogfosztott tanárok akcióit az ISZOMM legitimnek tekinti. A követelések nem mai keletűek, viszont a kormány következetesen semmibe vette a tanárok, a diákok és a szülők igényeit. A nemzet lelkiismeretét jelenleg a közoktatás robotosai testesítik meg.

Az ISZOMM bátorítja a tanári mozgalmak szervezőit és résztvevőit, hogy céljaiktól ne tántorodjanak el, szilárdan álljanak egymás mellett, s a közszolgáltatások hasonló helyzetű dolgozóit pedig arra buzdítja, hogy a lehetőségeik szerint csatlakozzanak a tiltakozásokhoz!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak