251 vidéki benzinkút nem kap többet üzemanyagot

Benzinkút

A MOL a jövő héten nem szállít üzemanyagot azoknak a kis kutaknak, amelyekkel most tavasszal a benzinárstop bevezetése után kötöttek szerződést – tudta meg az RTl Híradója. A cég az ellátásbiztonság fenntartásával indokolta a korlátozást.

A MOL közlése szerint “az átmeneti korlátozások határozatlan időre szólnak, de hetente felülvizsgáljuk az ellátási stratégiánkat.”

Vagyis lehet, hogy csak egy héig nem kapnak árut az érintett kutak, de az is, hogy hosszú időre vagy örökre. Éppen ezért fontos kérdés, hogy egyáltalán hány helyet érint a bejelentés.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak