A NER kecskegidái

kecske

Eljött hát a pillanat, amikor az egész ország megtudhatta, hogy a kormányoldal egyik szócsöve, avagy inkább megafonja, a Pesti Srácok egyik szerkesztője a kecskével való párosodás iránt rajong.

Kétségtelen, ez a lelkesedés csak viszonylagos, hiszen az illető Baranyi Krisztina polgármester asszonyhoz képest kívánja ezt a kecskés opciót, amin a célszemély persze kiakadt. Pedig nem kéne. Szerintem minden hölgy számára inkább megnyugvást kellene jelentsen, ha a Pesti Srácok munkatársa nem rá, hanem a kecskékre gerjed. Nem túl szép dolog, meg hát bizonyos esetekben büntetendő is az állatokkal való fajtalankodás, azonban egy csipetnyi védelmet mégis csak jelent, ha az illető nem nőket, hanem csak kecskéket zaklatna.

A Pesti Srácok szerkesztőjének a javára legyen írva, hogy vágyai során nem tett különbséget a hím és a nőstény kecskék között. Ebben azért burkoltan benne van az LMBTQ-ügy támogatása is, bár nyilván csak 18 év felett.

Talán még az is méltányolható, hogy az említett szócső a megerőszakolt nők megevésétől elvi éllel tartózkodna, bezzeg a kecskéknek nem adná meg az ilyesféle “esemény utáni” kegyeket. Őket inkább megenné.

Azért említek megerőszakolást, mert teljességgel kizárható, hogy Baranyi Krisztina belegyezéses nemi viszonyt kívánna kialakítani a szóban forgó figurával. Márpedig az erőszak lehet verbális is, amennyiben például valaki nagy nyilvánosság előtt egy másik emberrel való szexuális akcióját fontolgatja, miközben bizonyosan tudhatja, hogy az közös örömből nem fog menni. Csak egy tipp….

Van azonban az ügynek gazdasági vetülete is. Egy kecske szexuális meghódítása alapesetben nem feltétlenül költséges. Úgy is mondhatnánk, hogy a kecske nem kér pénzt a szexuális aktusért. A kecske gazdája azonban gondolkodhat az állat testének áruba bocsátásán, például leölt formában és táplálkozás céljából. A Pesti Srácok tollnoka persze eleve árukapcsolásban gondolkodott, tehát először egy kis orgia, aztán lakoma.

Fajlagosan így akár olcsón is ki tudna jönni, de az emberek elsöprő hányada szimplán evés céljából fizet az állatokért, ráadásul egyre többet. Az elmúlt egy év során ugyanis bő másfélszeresére szöktek az élelmiszerárak, amelyek által egymás után dőlnek be a családi háztartások.

Ha a kormányoldal úgy gondolja, hogy a Pesti Srácok ízlése szerinti kecskés műveletek feledtetni tudják a méregdrága ennivalót, akkor nagyot tévednek. Ahhoz az ársapka is kevés. A tisztességes fizetések inkább segítenének. A sokmilliós jövedelmekben lubickoló kormánypropagandisták nyilván nem foglalkoznak azzal, hogy mennyibe kerül a (kecske)hús, ők úgy gondolják, hogy bármit megszexualizálhatnak. Ám eljöhet a nap, amikor tényleg csak a kecske marad nekik.

Kertész Bianka –

Fotó:BNI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Vélemény

Olcsóbb olajat hoz a Mikulás

Az európai és a magyar sajtó egy része szinte kordivatként jajveszékel az EU vezetőinek szigorú döntésein, amelyek az Oroszországgal szembeni szankciókra vonatkoznak. Ezek a döntések