A fóti gimnáziumban is réteges öltözködést kérnek a szülőkhöz írott levélben, hogy ne fázzanak a gyerekek

fűtés iskola

16-18 fok van egy fóti gimnáziumban, ezért az igazgató azt írta a szülőknek, hogy öltöztessék fel rendesen a gyerekeket, valamint meleg teát is osztanak – számolt be róla az ATV.

A város egyik képviselője szerint, azonban az iskola egy fűtési rendszeren van a fóti gyermekvárossal, így ott is hideg lehet, pedig ott is élnek kiskorúak. Közben a katasztrófa-védelmi főigazgatóság október 15-ig megtiltotta a fűtést a laktanyákban, a tűzoltók még hősugárzót sem használhatnak.

A Fóti Népművészeti Szakgimnázium igazgatója tájékoztatta a szülőket, hogy 16-18 fok van az iskolában, ezért azt javasolta, a fázós gyerekeket öltöztessék fel rendesen, küldjenek velük pokrócot, mert később sem lesz jobb idő, a fűtés ugyanis még hetekig nem indul el.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak