Veszélyes tömegpusztító fegyvert lepleztek le Magyarországon

hazugság

Van egy igazán veszélyes tömegpusztító fegyver, amely nincs szabályozva és képes kiirtani az emberiséget!

Létezik a bolygón egy olyan tömegpusztító fegyver, amelyet egyetlen ország sem szabályoz, sőt nap mint nap beveti a lakossággal szemben.

Leginkább egy olyan biológiai fegyverre hasonlít, amely nem közvetlenül, hanem közvetve és lassan fejti ki hatását. Ez a tömegpusztító fegyverre olyan alattomos és sunyi, és olyan hatással bír, amely már eddig is hatalmas tömegeket fertőzött meg.

Hatásfoka abban rejlik, hogy közvetlenül emberről-emberre is terjed szinte észrevétlenül. Elsődlegesen az agyra van hatással, majd az agyat megfertőzve hatást gyakorol a testre is.

Ez a szabályozatlan, talán az ember által előállított, talán a legveszélyesebb tömegpusztító fegyver, nem más mint a HAZUGSÁG!

Igen-igen, ez bizony a hazugság. Mára már olyan hatást fejtett ki ami már az emberiség létét fenyegeti. Olyan mértékben mérgezte már meg az emberiséget nagy részét, hogy mára már annak az embernek is hazudunk, akitől függünk, egész életünk során elkísér minket, és jóban rosszban velünk van. Igen, saját magunknak is hazudunk.

A kérdés örök. Miért vagy kiért tesszük és mi az értelme?

De van ellenszere, ami nem más mint az őszinteség. Kezdjük el hát gyakorolni.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak