Egy ország gyászol, nem újítják fel a siófoki stadiont :(

stadion

A város polgármestere, Lengyel Róbert a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy az immár sportügyekben is eljáró Honvédelmi Minisztérium sportért felelős új államtitkára, Schmidt Ádám a minap arról tájékoztatta, hogy a kormány egyes sportfejlesztési és felújítási előirányzatok tekintetében zárolást rendelt el.

A siófoki futballstadion fejlesztésére biztosított, az önkormányzat számlájára már át is utalt pénzt zárolták.

„Ennek megfelelően a projekt előkészítésére eddig elköltött összegen kívül megmaradt – egyébként milliárdos nagyságrendű – pénzt rövidesen vissza kell utalnunk az államkasszába. Ennyi a rövid hír, de ebben a helyzetben nem volt váratlan, és bizonyos szempontból tán meg is értem…” – írta a polgármester, aki egy látványtervet is megosztott arról, hogyan nézett volna ki a felújított stadion

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak