Extra fizetést ad egy multi, hogy ne éhezzenek a munkásaik


A Schneider Electric hazai dolgozói 200 ezer forintos cafeteriajuttatást kapnak az augusztusi fizetésük mellé, mert a cég ezzel szeretné támogatni a munkavállalóit az infláció és a növekvő megélhetési költségek miatt.

Az összegre a Schneider Electric minden hazai, augusztus 31-én a cég alkalmazásában álló munkatársa egyformán és ugyanabban az összegben jogosult, beleértve a szerződéses kollégákat is – írja a Napi.hu a társaság közleménye alapján.

Mi is érzékeljük, hogy a mindennapi életben milyen új gazdasági kihívásokkal kell szembenézni, és ezzel együtt érzékeljük az infláció emelkedését is. Ez ösztönözte arra a vállalat vezetését, hogy ezzel az egyszeri, 200 ezer forintos cafeteriajuttatással is ellensúlyozza ezek hatását. Az átmeneti segítséget jelentő juttatásról gyorsan döntöttünk. Emellett folyamatosan figyeljük a munkaerőpiaci folyamatokat is, hiszen célunk, hogy a kompenzációs csomaggal is őrizzük versenyképességünket – nyilatkozta Ivanov Katalin, a Schneider Electric országos HR-igazgatója.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak