A rendőr arcába vágott egy dobozos Kőbányait a részeg utas, majd letagadta tettét

kőbányai rendőr

Bontatlan sörösdobozt vágott egy rendőr arcába a hasonló bűncselekmény miatt már elítélt hajdúsági férfi 2022. július 29-én egy Debrecen környéki buszon.

A hajdúsági férfi társával a buszon hangoskodott, alkoholt fogyasztott és dohányzott. Az autóbusz vezetője egy megállóhelynél leszállásra szólította fel őket, akik a sofőrrel szóváltásba keveredtek, végül leszálltak, azonban a megállóban állva is folytatták a kötözködést az autóbusz vezetőjével.

Az autóbuszon utazó, szolgálaton kívüli rendőr szolgálatba lépett és felszólította őket, hogy hagyják abba a balhézást.

Az egyik elkövető megütötte az autóbusz vezetőjét, majd menekülni kezdtek, amit a rendőr próbált megakadályozni. Ekkor a huszonéves férfi a Kőbányai típusú bontatlan sörösdobozt a rendőr arcába dobta.

A nyomozó ügyészség elrendelte a hasonló bűncselekmény miatt korábban már elítélt férfi őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki és indítványozta – az elkövetést tagadó – gyanúsított letartóztatásának elrendelését -. írja a Police.hu

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

586 milliárddal nőtt egy hónap alatt a hiány

November végéig az államháztartás központi alrendszere 4074,3 milliárd forintos hiánnyal zárt – közölte a Pénzügyminisztérium pénteken.
Ezzel megközelítette a kormány az október elején megemelt éves hiánytervet