Megtalálták a Tisza-tóban eltűnt rendőr holttestét


Olvasónk szerint megtalálták annak a fiatal rendőrnek a holttestét, aki a Tisza-tóban tűnt el.

Mint megírtuk, egy rendőr a barátaival fürdőzni ment a tiszafüredi strandra. A 23 éves kenderesi fiatal rendőr eltűnt a vízben, több csónakkal, szonárral és búvárokkal keresték.

A szabadstrand ma már nem nyit ki.

Kérdeztük a rendőrséget, ha részleteket közölnek, frissítünk.

Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának állományába tartozó Kupai Dániel Ferenc r. őrmester, terézvárosi körzeti megbízott 2022. június 30-án késő délután a tiszafüredi szabadstrandon barátaival fürdött, amikor hirtelen elmerült, és később a búvárok már csak a holttestét találták meg – írja a Police.hu

Az elhunyt rendőr emlékére a Budapesti Rendőr-főkapitányságon szolgáló kollégái ma, a tragédia helyszínén és a kapitányságon is néma megemlékezést tartanak. A budapesti rendőrök gyászolják a fiatalon elhunyt kollégájukat és osztoznak a család fájdalmában.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

One thought on “Megtalálták a Tisza-tóban eltűnt rendőr holttestét

Comments are closed.

Kapcsolódó tartalmak