Kiengedték az előzetesből a korrupcióval vádolt Fideszest

korrupció

Újabb embert gyanúsítottak meg a Völner Pál és Schadl György korrupciós ügyében, ezzel már tizenhatra nőtt a gyanúsítottak száma – tudta meg a Hvg.hu.

Völner Pál szabadlábon védekezik – mondta a hvg.hu kérdésére a volt miniszterhelyettes jogi képviselője. Papp Gábor ügyvéd közlése szerint Völner legutóbb márciusban tett 15 oldalas, írásbeli vallomást, védekezést, azóta az ügyben őt érintően érdemi változás tudomása szerint nem történt.

A portál kérdésére a Központi Nyomozó Főügyészség azt közölte: június 7-i állapot szerint az ügyben 16 gyanúsított van, akik közül ketten vannak letartóztatásban augusztus 8-ig. Egyikük Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnöke. Arról nem adtak információt, hogy ki a tizenhatodik gyanúsított.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak