A pedagógusbérek dupláját kínálja az Aldi a bolti dolgozóinak

Aldi

Az Aldi kiemelt balatoni áruházaiban növelik a dolgozók létszámát: a, szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszony keretén belül keresnek bolti eladókat, összesen kb. 120 teljes és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházlánc Balaton környékén található egységeiben.

A jelentkezők a június 1. – augusztus 31. közötti időszakban megnövelt bérre számíthatnak:

  • heti 30 óra esetén bruttó 376 725 forint,
  • 35 óra esetén 439 513 forintot,
  • míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 502 300 forintot kapnak havonta.

A vállalat az itt dolgozók számára vagy az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét.

A kiemelt bérek az Aldi Magyarország által kínált legmagasabb bérek az áruházi eladó pozícióban, ezek az egész nyári szezonban elérhetőek lesznek a fent említett üzletekben, írja közleményében az Aldi. A szállással, illetve az utazási támogatással kapcsolatos adminisztrációt a cég intézi.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Tragédia a Tisza tavon

A tiszafüredi fizetős szabadstrandon keresik a tűzoltók és önkéntesek egy baráti társaság egyik tagját, aki eltűnt a tóban.

Olvasónktól úgy tudjuk, hogy egy huszonéves, nem tiszafüredi