Ruhaboltot nyitott Orbán lánya, miután kiderült, hogy az apja további négy évig tudja támogatni

ISZOMM Orbán

A Blikk tesztelte a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpontban Orbán Ráhel új bababoltját, ahonnan éppen akkor távozott édesanyja, Lévai Anikó. Az ODU (Organic Decorative Uniqe) megnyitása óta a miniszterelnök lánya szívesen nyilatkozik, a lap kérdéseire is készséggel válaszolt.

Orbán elárulta az újságnak, hogy Lévai Anikó rengeteg terméket ajánlott a figyelmébe, de húgával, a kétszeres anya Sárával is rendszeresen megbeszéli, náluk mi vált be.

A lap szerint Orbán Ráhel maga is beáll a pult mögé, kiszolgálja a vevőket, mindent tud az általuk forgalmazott árucikkekről, mert mindegyiket ő választotta ki. Azt mondta, szívesen ad tanácsot a vevőknek, és ahogy ideje engedi, az elején szeretne sokat jelen lenni az üzletben.

Egy abszolút aktív, dolgozó anyuka vagyok. (…) Mindig rizikóval jár, ha valami új, és rengeteg munkaórám van benne, de emellett hatalmas örömforrás is, mert a szívem-lelkem benne van – tette hozzá Orbán Ráhel.

Fotó: Internet, Orbán Ráhel szaros pelenkát dob ki a Horvát autópályán régen

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Tragédia a Tisza tavon

A tiszafüredi fizetős szabadstrandon keresik a tűzoltók és önkéntesek egy baráti társaság egyik tagját, aki eltűnt a tóban.

Olvasónktól úgy tudjuk, hogy egy huszonéves, nem tiszafüredi