A lojális bűnözők és az engedelmes seggnyalók kormánya kezdi meg ma a munkát

kormány Orbán seggnyalók

Orbán Viktort jól ismerjük, a mindig megújuló szélkakasnak csúfolt fő-fő maffiavezér céltudatosan építette fel karrierjét, pár kövér stiklivel egész korán elérte álmát, a rózsadombi villát. Azóta is elsősorban az apjának akar megfelelni, aki számtalanszor elverte, mint szódás a lovát. A kedves papa még él, ezért Orbán nem fog lenyugodni ebben a ciklusban sem.

Az elmúlt 12 évben igazi üzletemberi vénával, a „semmi sincs a nevemen” típusú suhogós meggazdagodást választotta, Orbán vagyona többszöröse, az őt megszavazó hárommillió ember összes megtakarításainak.

Orbán Semjén Zsoltot általános miniszterelnök-helyettesnek kérte fel, aki egyúttal nemzetpolitikáért, nemzetiségpolitikáért, egyházpolitikáért és egyház-diplomáciáért felelős miniszterként is dolgozik majd. Semjént elég néha elvinni helikopterrel vadászni északra, kiválóan papírozza le az összes nemzetiségpolitikai és egyházpolitikai mutyit, ennyi a dolga.

Az Agrárminisztériumot Nagy István vezeti, aki Semjén vadászcimborája, az MDF-ből igazolta le Orbán aprópénzekért.

A Belügyminisztériumot Pintér Sándor vezeti immáron 2010 óta, évekig fizette egy kopott Wartburg után a súlyadót, hogy a független és objektív újságírók tudjanak min csámcsogni a vagyonnyilatkozaton. Amin egyébként szerepel még pár milliárdnyi vagyonelem, de az ugye nem annyira fontos, mint egy Wartburg. Megspórolta Sándor.

Az Építési és Beruházási Minisztériumot Lázár János vezeti, ő már egyszer majdnem átverte Orbánt, vissza is zavarta Hódmezővásárhely pénzén devizahitelest játszó üzletembert vidékre.  Lázárhoz fűződik a közepesen öreg politikusgeneráció legszánalmasabb húzása, amikor a rendőrséget lézerblokkolóval akarta átverni. A lebukása után semmi sem történt, mert az ügyeskedésre épülő NER-országban példaképpé válik az ilyen szarházi ember.

A Honvédelmi Minisztériumot Szalay-Bobrovniczky Kristóf vezeti majd, róla majd csak most kezdenek jönni a hírek, mert eddig kormányszóvivő feleség TikTok-jának árnyékában szívta le a honvédelmi beruházásokat, innentől már pacekban működtetheti a honvédelmi vállalkozást.

Az Igazságügyi Minisztériumot Varga Judit vezetheti majd. Régi ismerős, amióta felajánlkozott George Clooneynak, a férje is lelépett tőle, sőt képesek voltak egyesek meggyanúsítani, hogy a lányokat szereti. Varga később rájött, hogy a maffiiában, a családban örökké családtag marad mindenki. Judit nyaralós CSOK-hitele is kiváló formában van, jöhet az újabb négy év hegedülés.

Orbán Viktor a Kulturális és Innovációs Minisztérium vezetésére Csák Jánost bízta meg, ő egy igazi kapitalista üzletember, kicsit hasonlít bajuszban Áder Jánosra, de horgászás helyett valamiért szeret olvasni, ezért ő lesz a kulturális élet vámszedője négy évig.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium élén maradt Szijjártó „vakcinabisznisz” Péter, ő az a kormánytag, aki nyíltan bevállalta, hogy családi kölcsönből gazdagodott meg, saját lábbal sosem tudott volna úszómedencés házat kispórolni, ezért neki megy a respekt!

A Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetésére Rogán Antalt kérte meg Orbán, róla nagyon nehéz igazságot írni, volt felesége gazdagodását még csak-csak elfogadta a lakosság, az új asszony vagyona pedig iparági pletykák szerint csak 2026-ban lesz elfogadható szinten.

A Miniszterelnökség élére Gulyás Gergelyt kérte fel Orbán, Nagy Márton a gazdaságfejlesztésért felelős miniszter lesz, a Pénzügyminisztériumot Varga Mihály, a Technológiai és Ipari Minisztériumot pedig Palkovics László vezetheti, velük most nem foglalkozunk, fiatalok, kell nekik a pénz, túl hosszú lenne a cikk, ha kifejtenénk a motivációt.

De nem mehetünk el szó nélkül Navracsics Tibor mellett, aki a területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszterként dolgozhat a következő négy évben. Navra is majdnem el lett valahol ásva, mint Lázár János, pedig az Orbán rendszer jogi alapjait neki köszönhetjük. Úgy tudjuk, hogy Navra szeretett volna Veszprémbe egy futballstadiont, de ezen Orbán annyira felhúzta magát hogy majdnem Pintérre bízta az ügyet.

Azóta már szent a béke, Navracsics újra bizonyíthat, olyan uniós források felett fog őrködni, melyet nem kap meg Magyarország, jó munkát kívánunk nekije.

Új Péter

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

A franciák csak félig viccelnek

Immáron sokadjára történt Franciaországban, hogy a szavazópolgárok játszásiból megtolják a szélsőjobbot, majd a mindent eldöntő második fordulóban helyre is teszik. Budapestről nézve ez elég bizarr