Bevallotta a Momentum, hogy csak a pénz miatt lettek parlamenti képviselők

Momentum

“Másnak is megírtuk már, hogy a parlamenti erőforrásokat arra kell felhasználnunk, hogy a parlamenten kívül tudjunk politizálni, építkezni és valódi képviseletet adni az embereknek.”

A fentieket egy csalódott kommentelőnek válaszolta Momentum, aki szerint csak a pénzért ültek be a parlamentbe az olimpiagyilkos csapat tagjai.

Tehát bevallották, hogy az erőforrásokra, azaz az adófizetők pénzére van szükségük. Nem volt semmilyen program, nem voltak üzenetek, csak a százalékokban mérhető milliárdok elérése volt célként megnevezve a kampányban.

A kendőzetlen olimpiai bajnok komment itt nem ért véget, frankón le is írták, hogy a kampányon szerzett eróforrásból a szervezetüket fogják erősíteni.

“Minél hamarabb szeretnénk hozzálátni a munkának, hogy elkezdjük tovább építeni a vidéki hálózatainkat.”

A választók átverését elsőként a Momentum vallotta be.

Itt olvasható a kommentfolyam.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak