Akinek nincs sonkája, annyit is ér!

hüsvét Sonka Suzi Dada

Nagypénteken szerkesztőségünk elkészítette és megette a húsvéti menüt. Lázár János Niva típusú személygépkocsijában lett volna ideális megünnepelni Jézus keresztre-feszítésének sokadik jubileumát, mert, ahogy a hódmezővásárhelyi miniszterelnök-jelölt verőnek, nekünk is volt pénzünk megvásárolni az aldis akciós sonkát.

A recept nagyon egyszerű. A sonkát öt és fél órát kell főzni lassú tűzön egy nagy kondérban, fokhagyma es babérlevél biztos kell a lébe jó sok. A lét nem szabad kidobni, mert kiváló bableves alap lehet belőle májusban, vagy júniusban.

A tojást ízlés szerint lehet percekbe mérve elkészíteni.

A húsvéti menü kihagyhatatlan része a saláta, amihez a tejföl nagyon fontos alkotóelem. Kokárdás vödröst választottunk 749 forintért szintén Aldisat.

Összességében nagyon finom volt a menü, egy üveg Aperollal küldtük le, (szintén akciós Aldi).

Az Aldi nem szponzorunk, áprilisban kizárolagosan Suzi Dada segíti a Szócikk terjesztését.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak