A macskák és a kutyák lenyomták a félig sem fedett kebles képeket a közösségi oldalakon

Kebel

A ManyPets nemzetközi állatbiztosító legújabb felméréséből kiderült, hogy a háziállat-tulajdonosok egyharmada rendezett be a kedvenceinek a közösségi platformokon fiókot azért, hogy büszkén megmutassa őket a világnak.

A felmérés keretében válaszoló 2000 háziállat-tulajdonos közölte, hogy az egyes kedvenceknek átlagosan 925 követőjük volt és 89 százalékuk nyilatkozta azt, hogy az állataik több követővel rendelkeztek, mint ők maguk. A 42 százalékuk pedig elismerte, hogy a személyes közösségi profiljait a kutyái és a macskái képeivel tölti meg.

Steven Mendel, a ManyPets vezetője kiemelte, hogy mindegy, hogy a háziállatait megmutatja-e valaki a közösségi portálokon vagy megünnepli a születésnapjukat, a legjobb dolgokat érdemlik meg. Nagyon szeretik, hogy az állattulajdonosok szenvedélyesek abban, hogy a kedvenceiket az első helyre tegyék és szeretnék jobb hellyé tenni a világot mind a háziállatok, mind a tulajdonosaik számára.

A felmérésben az is ismertté vált, hogy a megkérdezettek 38 százalékának több képe van az okostelefonján a kedvenceiről, mint a barátairól, míg 26 százalékának több felvétele van róluk, mint a szüleiről.

A kétharmaduk mondta azt, hogy a háziállatai a legjobb barátaik közé tartoznak és 34 százalékuk rendezett nekik születésnapi partikat. A közel 50 százalékuk úgy vélte, hogy többet költ a kutyáira vagy a macskáira, mint a kedvesére, 44 százalékuknak pedig jobban tudtak hiányozni a kedvencei, mint a a szülei, a gyermekei vagy a barátai.

A válaszolók 26 százaléka csak olyan étterembe hajlandó menni, ahová az állatait is magával viheti és 55 százaléka talált a macskáinak vagy a kutyáinak köszönhetően új barátokat.

Szerzőtől MicEnin

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak