A Szolidaritás szociális szövetkezete is segít a menekülteken

adomány béke ISZOMM közlemény támogatás Törökszentmiklós

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom döbbenettel és fájdalommal látja a szomszédos Ukrajnában kibontakozó háborút – írják közleményükben.

Szolidaritásban állnak a háborúnak kitett emberekkel, s legfőképp a harci cselekmények haladéktalan végét követelik.

Éppen ezért az ISZOMM megkéri támogatóit, aktivistáit, szimpatizánsait, hogy a Szolidaritás Mozgalom égisze alatt működő törökszentmiklósi szociális szövetkezet hírét vigyék, miszerint matracok, ágyneműk párnák és lábbelik átvehetők az ukrán háború elől menekülő rászorulók részére.

Ameddig nincs béke, a két szervezet  az Igen Szolidaritás és a Szolidaritás Mozgalom szorosan együttműködve, hatványozott figyelemmel fordul a menekülők felé és szociális szövetkezetén keresztül is támogatja őket adományokkal.

Kérjük, hogy további információért keressék Elek Erzsébetet, a Szolidaritás törökszentmiklósi vezetőjét. Telefon: 06 30 651 0629

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak