Tizennégy párt adott le ajánlást egy hét alatt az országgyűlési választásra

Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom ISZOMM

A Munkáspárt-ISZOMM Baloldali pártszövetség, a kormánypártok és az önmagát ellenzékinek kinevező hatosfogaton kívül 5 párt adott már le képviselőjelölti ajánlást a választási bizottságnak, tehát ennyi párt gyűjti az aláírásokat jelenleg is a listákért.

Február 25-ig lehet leadni a jelöltenkénti 500 aláírást, a Szócikk szakértője szerint innentől még nehezebb lesz az aláírásgyűjtés, hiszen a legelkötelezettebb szavazók már felkeresték a pártok pultjait.

A Szócikk választási szakértője meglepődött azon, hogy a szélsőjobboldali párt egy hét alatt még harminc helyen sem tudta leadni ajánlásait, a pornópápa pénzen vett aláírásain és az oltástagadók sikertelen gyűjtésén nincs semmi meglepő, információnk szerint a szintén gyengén álló kétfarkú kutyák passzivista túrán akarják megviccelni az országot hétvégén.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Parlament a szarban

Számtalan politikai elemző gyakorta szórakoztatja olvasóit, hallgatóit, nézőit, miszerint az Európai Parlament egy magas habzású, de gyenge hatékonyságú intézmény, s gyakorlatilag semekkora befolyással nem rendelkezik