ISZOMM: A náci töltetű cigányozás nem lehet politikai ajánlat a választásokon

baloldali szövetség ISZOMM náci rasszizmus Szabóné Kállai Szilvia szélsőjobb

A szélsőjobboldali párt egyik vezetője, Dúró Dóra szerint aggályos, hogy a cigányok gyerekeket szülnek, viszont ez a kijelentés kimeríti a gyűlölködés és kirekesztés elítélendő cselekményét – írja az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom párt a friss közleményében.

Szabóné Kállai Szilvia, az ISZOMM alelnöke közölte, a helyzet nagyon súlyos erkölcsi és politikai problémáról tanúskodik. A Fidesz által burkoltan támogatott szélsőjobb ki akarja iktatni a magyar társadalom óriási problémáival küzdő, ám rendkívül értékes tömegét – emelte ki az alelnök.

Minden gyermekáldás egyben öröm kellene legyen, és ez nem lehet etnikai kérdés, Ehelyett arra törekedjünk, hogy mindenki jó szociális és egészséges környezetben születhessen meg az országban – hangsúlyozta Józsefváros-Ferencváros képviselőjelöltje.

Az ISZOMM jogi osztálya megvizsgálja annak lehetőségét, hogy az 1945 előtti sötét időket idéző, borzasztó interjút jogi szankciók követhessék.

A párt következetesen küzd a nácik és a náci közbeszéd ellen, ennek orvosságaként a Baloldali Szövetség programját ajánlja a választóknak.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak