Az ISZOMM bejelentkezett az országgyűlési választásra

Huszti Andrea ISZOMM közlemény Szanyi Tibor Székely Sándor választás 2022

 

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom nyilvántartásba vetette magát a Nemzeti Választás Bizottságnál, mint jelölő szervezet – írják friss közleményükben.

Annak ellenére, hogy a párt viszonylag új, a felmérések szerint országosan 50%-os az ismertségük és a baloldali alternatívát jelenti – hangsúlyozta el Huszti Andrea.

Az ISZOMM-nak államfő-jelöljte, miniszterelnök-jelöltje és Igen Szocializmus nevű programja is van. Sok más párt ezekkel nem rendelkezi ezért késznek érezzük magunkat a megmérettetésre – emelte ki Szanyi Tibor, az ISZOMM miniszterelnök-jelöltje.

A párt országgyűlési képviselője Székely Sándor elmondta,, hogy a munka neheze most kezdődik. Országos listát fognak állítani és számítanak mindenkire, aki baloldali és szocialista!

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak