Az ISZOMM Pál Évát nevezte köztársasági elnöknek

ATV köztársasásági elnök Pál Éva Szanyi Tibor

Szanyi Tibor az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom párt miniszterelnök-jelöltje kijelentette az ATV műsorában, hogy Pál Évával akarja bomlasztani a kormányzati egységet.

Huszti Andrea az ISZOMM elnökének volt felvetése, hogy a pártjuknek kell egy államfő-jelölt. Szanyi Tibor világossá tette, hogy minden pártnak kötelessége, hogy alternatívát kínáljon a másikhoz képest.

Pál Éva elmondta, hogy 40 ajánlást kell összegyűjteni, és bízik abban, hogy a parlamenti képviselők beállnak mögé. A nemzeti egységet Pál Éva személye megtudja teremteni, és ezzel az ország szociális jóllétét meg lehet teremteni.

Szanyi Tibor elmondta, hogy Székely Sándor az ISZOMM országgyűlési képviselője levelet írt az ellenzéki pártok frakcióvezetőinek, ezzel megkeresve őket a parlamenti időszak előtt, hogy támogassák Pál Évát.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak