Saját könyvével ajándékozta meg magát a Fideszes képviselő

ajándék beszédek Hoppál Péter könyv


A haza szolgálatában című könyv Hoppál Péter karácsonyi ajándéka saját magának, amit az ünnep másnapján tett közzé a Facebook oldalán – írja a szabadpecs.hu.

12 év parlamenti munkát, 175 beszédet tartalmaz  Hoppál Péter pécsi országgyűlési képviselő könyve. A volt Fidesz-szóvivő a könyvről szóló posztjában írt, az előszót a házelnök, Kövér László jegyzi.

Még, könyvbemutató is lesz, de még arra várni kell 5-6 hetet, ugyanis januárban lesz, az ígéret szerint. A rövid ajánló szerint Pécsről, Baranyáról, kultúráról, oktatásról, gyermekvédelemről olvashatnak.

Fotó: Hoppál Péter politikusi Facebook-oldala

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak