Felgyújtotta a munkahelyét az árutöltő férfi, mert durván beszélt vele a főnöke

áruház bosszú dolgozó Oroszország tüzijáték

 

Oroszországban, Tomszkban egy egész áruházat leégette a 33 éves árufeltöltőként dolgozó férfi, mert leszídta fönöke a helytelenül cimkézett termékek miatt – írja a hirvilag.hu.

A leszidott Alekszandr Snajder olyan ideges lett, amiért durván beszélt a fönöke vele, hogy egy doboz tüzijátékot alkohollal öntött le az áruház közepén, majd meggyújtotta a rakétákat, és szemrebbenés nélkül kisétált az üzletből.

Mint kiderült, a vezetőnek nem a dolgozó munkájával, hanem a személyével volt baja, ezért rendszeresen kritizálta, amit a férfi megelégelt.

A boltból, körülbelül 200 embert kellett kimenteni. A tűzoltók több mint 10 órán át dolgoztak a lángok oltásán.

Fotó: Getty Images

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak