Ravaszkodó oltásellenesek helyett adagoltatta túl magát Covid-vakcinával egy vállalkozó férfi

oltás túladagolás Új-Zéland

 

Új-Zélandon egy férfi 10 oltást vett fel egyetlen nap alatt, az oka feltehetően az volt, hogy fizettek érte neki – írja az Index.

Veszélyes, és önző döntés volt, hogy mások nevében több oltást is beadatott magának a férfi – emelték ki a szakértök. A minisztérium azt tanácsolta mindenkinek, aki az ajánlottnál több dózist kapott, hogy haladéktalanul forduljon klinikai tanácsért.

Korlátozottak az arra vonatkozó adatok, mi történhet valakivel, aki egyetlen nap alatt tíz Covid-vakcinát kap, mivel a tanulmányok nem terjedtek ki a túladagolásra. A szakértő szerint a túloltott másnap nem érezte túl jó magát az erőteljesebb immunválasz okozta tünetek miatt.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Parlament a szarban

Számtalan politikai elemző gyakorta szórakoztatja olvasóit, hallgatóit, nézőit, miszerint az Európai Parlament egy magas habzású, de gyenge hatékonyságú intézmény, s gyakorlatilag semekkora befolyással nem rendelkezik