Majdnem húszezer liter gázolajat loptak egy nyírbogádi telephelyről

bűncselekmény gázolaj Nyírbogdány tolvaj

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság eljárást indított 3 ember ellen, akik 6 hónapon át lopták a gázolajat egy nyírbogdányi telephelyről – írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi megcsapolta a telephely gázolajtartályát.

Bevették az üzletbe egyikük rokonát is, akit ők engedtek be az illetéktelenek elől elzárt területre, a kisbusszal, szivattyúval, és tartályokkal együtt. A két alkalmazottnak nem okozott gondot a több ezer liter gázolaj leengedése. A megalapozott gyanú szerint, a 3 férfi, 11 alkalommal, összesen több mint, 18.540 liter gázolajatott tudott ellopni, ami  8.300.000 forint érték. A gázolajat értékesítették, és az abból befolyt összegeken megosztoztak.

Fotó:  iStock

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai

Tragédia a Tisza tavon

A tiszafüredi fizetős szabadstrandon keresik a tűzoltók és önkéntesek egy baráti társaság egyik tagját, aki eltűnt a tóban.

Olvasónktól úgy tudjuk, hogy egy huszonéves, nem tiszafüredi