Nem szavazták meg a kötelező oltást a Parlamentben

egészségügy ISZOMM Népjólétimbizottság szavazás Székely Sándor védőoltás

Nem szavazta meg a fideszes többségű Népjóléti bizottság Székely Sándor kötelező védőoltásról szóló határozati javaslatát az Országgyűlésben, 12-en nemet nyomtak egyetlen képviselő tartózkodott.

Székely Sándor az előterjesztésében úgy fogalmazott, hogy csak a kötelező egészségügyi protokoll eljárások lefolytatása után tegyék kötelezővé a koronavírus elleni védőoltást.

Az ISZOMM alelnöke, és a párt szerint a kormány totálisan félrekezelte a járványt. Elsősorban loptak eszköz- és tesztbeszerzés címszó alatt. Másodsorban megalázták az egészségügyi szakdolgozókat és az orvosokat a tavaly elfogadott szolgálati törvénnyel. Harmadsorban pedig az idei nyáron nem készültek fel az újabb hullámra. Inkább Adrián üdültek óriás jachtjaikon – emelte ki a párt alapítója.

Székely képviselő szerint a vírus ellen egyetlen megoldás a kötelező védőoltás. Ezért sajnálatát fejezte ki, hogy egyelőre nem kerül bevezetésre.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta