Biciklivel rongyolt bele egy nő egy Suzukiba

baleset bicikli ittas Szombathely

 

A piros jelzésű lámpa ellenére az ittas nő ment tovább a biciklijével, és egy Suzuki elejébe belecsapodótt Szombathelyen – írja a nyugat.

A Suzukis sofőr észre vette, hogy egy kerékpáros közeledik nagy sebességgel a menetiránya szerinti bal oldalról. A sofőr fékbe taposott, hogy a kerékpáros el tudjon haladni előtte, de az asszony fékezés nélkül belehajtott a Suzuki oldalába, a bal első keréknél.

Egy szemtanú elmondása szerint, a kerékpáros lehajtott fejjel tekert, fel sem foghatta, hogy egy autó van előtte. A biciklis nő megsérült, a mentők kórházba szállították. A nőnél felmerült az ittasság gyanúja.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak