A kormányzat strómanjai újra akcióban, Mészáros Lőrinc megbízásai mellett Jelinek Dánielt ingatlanokkal is tömi

állami vagyon árverés eladás ingatlanok

 

Andrássy úti, budai vári, Naphegy téri és Balaton-parti ingatlanokat tartalmazó ingatlancsomagot adott el közel bruttó 15 milliárd forintért a Nemzeti Vagyonkezelő. Ma nevezték meg a nyertest,az ingatlanalapot kezelő cég Jellinek Dániel ingatlanbefektetőhöz köthető – írja a napi.hu.

A ReoCo Value Added Ingatlanalap kezelője az Indotek-Investments Alapkezelő Zrt., amelynek közvetve Jellinek Dániel a többségi tulajdonosa.

Jellinek az Indotek ingatlanbefektető cégcsoport többségi tulajdonosa, aki korábban megvásárolta Tiborcz István cégének 24%-os részvénycsomagját a Club Aligát is birtokló Appeninn Nyrt.-ben, a legutóbb pedig azzal került be a hírekbe, hogy az állammal és a Mol Nyrt.-vel közösen visszavásárolná a budapesti repülőteret.

A kilenc ingatlan közt az Andrássy úti, budai vári, Naphegy téri és Balaton-parti ingatlanokat tartalmazó ingatlancsomagot vett meg közel 15 milliárd forintért a nyertes.

Fotó: MTI

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak