Parlament elé kerül a COVID elleni oltás kötelezővé tételéről szóló javaslat

bérigény MTI

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom üdvözli, hogy országgyűlési képviselője, Székely Sándor H/17701 ügyszámon benyújtotta országgyűlési határozati javaslatát a COVID elleni oltás kötelezővé tételéről – írják friss közleményükben.

A Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom párt megerősíti, hogy a kötelezővé tételt meg kell előzze a vonatkozó vakcinák végső európai, illetve hazai jóváhagyása – szögezte le Huszti Andrea.

Az ISZOMM álláspontja szerint a nemzeti kockázatközösségnek, tehát a társadalombiztosításnak többlet-kockázatokat, illetve alkalmasint többlet-terheket önszántukból okozó honfitársaink többlet-vállalásokkal járuljanak hozzá a járvány következményeinek enyhítéséhez – olvasható az ISZOMM közleményében.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Újságot lehet szerelemből is írni, de amíg a pofánk egyre nagyobb, a zsemlénk egyre kisebb! Kérjük, hogy támogasd a SZÓCIKK működését az alábbi számlaszámon:

MagNet Bank: 16200106-11517878 IBAN: HU88 1620 0106 1151 7878 0000 0000

Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkba is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak

Hazai Vélemény

Putyin Hágába utazik

A hírcsárdásnak tűnő cím egyáltalán nem valószínűtlen, ugyanis Vlagyimir Putyin simán kaphatna EU-vízumot, hiszen nincs vele szemben semmilyen személyes korlátozás, vagy szankció, ami ebben meggátolhatná.

Hazai Vélemény

A bankokat megmentik, ugye?

A bankvezérek bármekkorát is hibáznak, előbb vagy utóbb megmenti őket az adófizetők pénzéből fenntartott állam. Az adófizetők, ha hibáznak, akkor a bank az állam segítségével

Hazai

Mâchoire du cochon confitée

Az állítólagos kiírás szerinti Petőfi Sándort megidézni hivatott felcsúti gasztronómiai vetélkedőn a kiskunsági préselt malacarc elnevezésű kreáció nyerte el a Magyarország étele díjat.

Gratulálunk a Székekpuszta