Óránként akár 23 forint szállásköltséget is elszámolhat az építőipari vállalkozó jövőreAz 56/2021. ITM rendelet szerint az Építőipari Ágazati Párbeszéd Bizottság ajánlása alapján az építőipari rezsióradíj 2021. évre meghatározott, általános forgalmi adó nélküli legkisebb mértéke 4530 forint/óra – jelent meg a Magyar Közlönyben.

A még mindig nevetségesen kevés minimális építőipari rezsióradíj változását, (emelkedését) a minimálbér emelése és a munkahelyi irányítás költségnövekedése okozta. A csoportos személyszállítás költségei azért jelentős 298 forint, mert sokat kell utazni a munkáért, viszont kevesen szállnak meg a munkavégzés helyén, ezért 23 forint a szallásköltség óránként.

A minimális építőipari rezsióradíj egyes költségnemeire vonatkozó értékeket is mutatjuk.

  A Szócikk a dolgozók, a dolgozni akarók, illetve az életüket már kidolgozók szava. Posztjaink kommentálhatók a Facebookon, várunk Facebook-csoportunkban és a Twitteren is. Ám te is írhatsz, te is szólhatsz képpel és hanggal, amit viszont mi olvasunk, hallunk, nézünk, sőt, akár közreadunk. Leveled várjuk az info@szocikk.hu címen.

Kapcsolódó tartalmak